Beste Gast,

Naar aanleiding van de laatste nationale maatregelen treft ook Najade Resort aanvullende maatregelen. Wij hebben maatregelen genomen om de verspreiding van het virus tegen te gaan en om onze collega’s en klanten zoveel mogelijk te beschermen; uw en onze veiligheid zijn het allerbelangrijkste.

Wat wij bij onze resort doen om de veiligheid van onze gasten te waarborgen:

- Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid 
- Meer aandacht voor handhygiëne in onze resort
- Verbeterde protocollen voor reiniging en hygiëne
- Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, pinapparaten met antibacteriële vloeistoffen.
- Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan
- Naleving van de procedures voor het omgaan met collega's die ziek zijn

- Restaurant en bar gesloten t/m 6 april 2020.

- Deur-tot-deur service, wij zullen helaas geen schoonmaak service aanbieden tijdens uw verblijf. Wel kan Najade Resort onze gasten voorzien van schoon linnenpakket.

- Wij blijven graag op de hoogte over de verblijfredenen van onze gasten bij Najade Resort.

- Wanneer er een boeking is gemaakt en u ervaart ziekteverschijnselen dan wensen wij daar graag van op de hoogte te worden gesteld. 

- U dient tijdens uw verblijf eventuele nieuw ingevoerde Corona maatregelen die opgegeven zijn door de overheid of hotel ter bescherming van u als gast en ons personeel te accepteren.

- Onze receptie is dagelijks bereikbaar van 09.00-17.00 uur. Na 17.00 uur kunnen gasten een bericht inspreken en wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met de gast. 

+31 35 692 9001

 

Met vriendelijke groet,
Najade Resort