Welkom bij

Najade Resort

Het Gooi

 

Verblijven in het Gooi

Najade Resort Het Gooi is een uniek kleinschalig park wat zich bevindt in de prachtige bosrijke omgeving ’t Gooi. Met de dorpen Eemnes, Laren en Blaricum op fietsafstand en de prachtige natuurgebieden op loopafstand is er altijd wat te beleven. Door de centrale ligging (nabij knooppunt A1/A27) bent u zo in de grotere steden. Het park beschikt over 9 XS villa’s en 2 appartementen, ieder met een eigen luxe kookgelegenheid. Wifi wordt kosteloos aangeboden op het gehele park.

Alle XS villa’s van Najade Resort Het Gooi beschikken over een stijlvolle woonkamer met royale eethoek. Maaltijden kunt u bereiden in de volledig uitgeruste moderne keuken. U kan met 2 tot 4 personen verblijven in onze XS villa’s. In het souterrain staat een tweepersoonsbed en in de woonkamer bevinden zich 2 slaapbanken. (Mocht het wenselijk zijn dan kan een 2e slaapbank dienen voor nog 2 extra gasten)

Tevens heeft ons prachtige resort een 2-tal appartementen. Het grootste appartement (6 personen) heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. In het souterrain bevindt zich een 2 tot 4-persoons appartement met 1 slaapkamer en een luxe slaapbank.

In de directe nabijheid bevindt zich een snellaadstation voor Tesla’s. Tevens kunt u daar ook met andere elektrische auto’s terecht.

Bent u voornemens om voor een langere periode (> 1 maand) te willen verblijven neem dan direct telefonisch contact met ons op.