Welkom bij

Najade Resort

Het Gooi

 

Verblijven in het Gooi

Najade Resort “Het Gooi” is een uniek park wat zich bevindt in de prachtige omgeving van ’t Gooi. Met Laren en Blaricum op fietsafstand en de prachtige natuurgebieden op loopafstand is er altijd wat te beleven. Door de centrale ligging (nabij A1/A27) bent u ook zo in de grotere steden. Het park beschikt over 9 villa’s en 2 appartementen, ieder met een eigen luxe keuken. Wifi wordt kosteloos aangeboden op het gehele park.

Alle XS villa’s van Najade Resort “Het Gooi” beschikken over een stijlvolle woonkamer met royale eethoek. Maaltijden kunt u bereiden in de volledig uitgeruste moderne keuken. U kan met 2 tot 4 personen verblijven in onze XS villa’s. In het souterrain staat een tweepersoonsbed en in de woonkamer bevinden zich 2 slaapbanken.

(Mocht het wenselijk zijn dan kan een 2e slaapbank dienen voor nog 2 extra gasten)

Tevens heeft ons prachtige resort een 2-tal appartementen. Het grootste appartement van 170 m2 bevindt zich op de begane grond en heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. In het souterrain bevindt zich ook een 6 persoons appartement van 150 m2 met 3  slaapkamers en een badkamer.

In de directe nabijheid bevindt zich een snellaadstation voor Tesla’s. Ook kunt u daar met andere merken elektrische auto’s terecht.

Bent u voornemens om een langere periode (> 1 maand) te willen verblijven neem dan direct telefonisch contact met ons op.