Welkom bij Najade Resort

Verblijven aan het water

Najade Resort ligt langs de dijk direct aan de Eerste Plas van de Loosdrechtse Plassen. Het beschikt over acht ruime woningen met eigen kookgelegenheid + gratis WiFi. Het Vuntusstrand ligt op slechts 7 minuten lopen. 

Elk huis van dit Resort beschikt over een woonkamer met eethoek. Sommige huizen hebben tevens een open haard. U kunt zelf maaltijden bereiden in de volledig uitgeruste keuken. Per woning kunnen acht gasten verblijven. Er zijn vier slaapkamers in twee van de woningen zit een stapelbed. U kunt een woning verzoeken, echter wij houden ons het rechtvoor de woning te wijzigen, aangezien wij werken met flexibele in- en uitcheck dagen.

Tevens heeft het Resort drie hotelkamers, die geschikt zijn voor twee personen.
Plus twee studio's met keuken, die geschikt zijn voor twee personen.

Op het Resort staat een elektrische laadpaal, zodat een elektrische auto indien gewenst kan laden. Alle accomodaties beschikken over een energie-label A.

Wij verhuren ook voor langere periodes. Neem direct contact op indien u opzoek bent naar een langere periode dan een maand.

Op het resort hebben wij per 1 April 2019 het top restaurant A-fusion, zij staan garant voor een uitstekende service en kwaliteit in een ontspannen, ongedwongen sfeer. 

Buslijn 121 stopt recht tegenover het appartement en biedt rechtstreekse verbindingen naar Hilversum en Uithoorn. De snelweg A2 ligt op 9 km afstand. Amsterdam en Utrecht bevindt zich op 25 minuten rijden van de accommodatie. Het Arenapark Hilversum en Media park Hilversum is slechts 15 minuten rijden.

Plan hier uw route met openbaar vervoer

Greenkey Keurmerk

De Green Key is hét internationale duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche. De Green Key betekent dat een onderneming substantieel meer aan milieubeleid doet dan de wet- en regelgeving verlangt. Zo stelt Green Key duidelijke richtlijnen op het gebied van duurzaam kantoorbeleid, gas-, water en energiebesparing, catering en het scheiden van afval.    

Najade Resort voert op alle afdelingen een duurzaam en maatschappelijk verantwoord beleid. Met ons doel voor behalen van Green Key certificering gaan we een stap verder dan normale wet-, en regelgeving vereist. Op onze manier willen wij graag een steentje bijdragen aan een goed milieu op een verantwoorde manier. 

Er zijn momenteel nog geen reviews. Wees de eerste en vertel over jouw ervaring!
Meer reviews Schrijf review