Welkom bij Najade Resort

Verblijven aan het water

Najade Resort ligt langs de dijk direct aan de Eerste Plas van de Loosdrechtse Plassen. Het beschikt over acht ruime woningen met eigen kookgelegenheid + gratis WiFi. Het Vuntusstrand ligt op slechts 7 minuten lopen. 

Elk huis van dit Resort beschikt over een woonkamer met eethoek. Sommige huizen hebben tevens een open haard. U kunt zelf maaltijden bereiden in de volledig uitgeruste keuken. Per woning kunnen acht gasten verblijven. Er zijn vier slaapkamers in twee van de woningen zit een stapelbed. U kunt een woning verzoeken, echter wij houden ons het rechtvoor de woning te wijzigen, aangezien wij werken met flexibele in- en uitcheck dagen.

Tevens heeft het Resort drie hotelkamers, die geschikt zijn voor twee personen.
Plus een studio met keuken, die geschikt is voor twee personen.

Wij verhuren ook voor langere periodes. Neem direct contact op indien u opzoek bent naar een langere periode dan een maand.

Op het resort hebben wij het Najade Restaurant staat garant voor een uitstekende service en kwaliteit in een ontspannen, ongedwongen sfeer. Hier kunt u uw diner nuttigen. Het restaurant is van woe t/m zo geopend va. 18 uur. Lunch alle dagen en diner op ma/di kan op aanvraag.

Buslijn 121 stopt recht tegenover het appartement en biedt rechtstreekse verbindingen naar Hilversum en Uithoorn. De snelweg A2 ligt op 9 km afstand. Amsterdam en Utrecht bevindt zich op 25 minuten rijden van de accommodatie.

Er zijn momenteel nog geen reviews. Wees de eerste en vertel over jouw ervaring!
Meer reviews Schrijf review